Blogi

Master-Mattilat

Uusi blogisarja! Aalto-heimolaiset matkalla kohti virkistyssukelluksen kuninkuusluokkaa (Master Scuba Diver -luokitusta). Isto ja Päivi kertovat, mitä kaikkea matkan varrella on saatu kokea, mitä taitoja on saanut kartutettua ja mitä vinkkejä löytyy muille sukeltajille, jotka hal...

Virkistyssukelluksen musta vyö: Master Scuba Diver!

Virkistyssukelluksen musta vyö, harrastesukeltajan unelmien täyttymys. Osoitus monipuolisesta osaamisesta ja -kokemuksesta. Liity eliittijengiin ja lue lisää Master Scuba Diver -haasteeseen tarttumisesta!

Sukella pinnan alle Suomessa

Suomessa sukeltaminen on elämyksellistä karun ja kauniin luonnon kokemista - ja toisinaan yllättävän värikästäkin! Oikeilla vehkeillä pärjää mainiosti kylmissäkin vesissä ympäri vuoden. Fiilistele lisää suomisukeltamisesta täsät postauksesta.

Sukeltaminen voi jatkua talvellakin

Kylmää ja pimeää. Ei mitään nähtävää. Masentavaa. Vai onko? Jos ei ole kokeillut, niin ei voi tietää, saatika arvata, että talvisukeltaminen on ihan huippuhommaa. Näkyvyys on monesti uskomattoman kirkas ja talviunille uinuva vesistö on hiljainen ja meditatiivinen ympäristö.

Kaikki valot päälle!

Yösukellus on hauskalla tavalla jännää. Yösukellusfiilistelyä ja vinkkejä tässä postauksessa. Huomaa, että tuttu paikka päivällä muuttuu täysin uudenlaiseksi sukelluspaikaksi auringon laskettua! Siksi ei vältäämättä tarvitse mennä merta edemmäs kalaan etsittäessä hyvää yödyykkime...
Sivu 1 2 3 4