Sukelluskoulu Aalto

on PADI sukelluskeskus, joka toimii Varuste.netin alaisuudessa ja -tiloissa Helsingin Konalassa.

Sukelluskoulu Aalto tarjoaa PADI -koulutusjärjestelmän mukaista sukellusopetusta aina sukelluskokeiluista kouluttajatasoon - ja kaikkea siltä väliltä. Sukellusvarusteet myy Varuste.net.

Kaikki sukelluskouluttajamme ja oppaamme ovat kokeneita PADI -kouluttajia ja lajin aktiivisia harrastajia omalla vapaa-ajallaan. Meillä kouluttavat ja ohjaavat sukellusammattilaiset tekevät tätä sydämestään ja rakkaudesta lajiin, ja haluamme todella auttaa uuden oppimisessasi ja maksimoida turvallisuutesi, joten tykkäämme pitää sukellusryhmien koot pienenä.

Toimintaamme kuuluu sukelluskurssit ympäri vuoden ja kesäkaudella ohjatut päivä- ja viikonloppuretket lähistön vesiin - parin tunnin automatkan päässä Helsingistä löytyy jo kaikenlaista hienoa!


Artikkelit

Keitä meitä täällä nyt sitten on:
Tässä on meidän ydinjengi - tulet tapaamaan kauden mittaan varmasti myös muitakin Aaltolaisia.TIINA
PADI Master Scuba Diver Trainer
Emergency First Responder Instructor

#506892

Tiina tykkää kaiken maailman hylkykohteista, niin Hangon- kuin vaikka Ameriikan rannikoilla.Meksikon hienot luolastot vetävät puoleensa, ja sinne on taas päästävä uudelleen ja uudelleen. Pinnan päällä tykkää heppailla, ulkoilla ja kuopsuttaa porkkanamaata.


LEFA
PADI Master Instructor
Emergency First Responder Instructor

#76611

Tuhansien pinnan alla vietettyjen tuntienkin jälkeen Lefa nauttii kirkkaista koralleista ja Meksikon Cenoteista. Suomessa sukelluskohteiden laaja-alainen kartoitus skootterin kyydissä on myös must. Kuivaharrastuksiin kuuluvat mm. valokuvaus sekä musisointi.


NINA
PADI Master Instructor
Emergency First Responder Instructor

#275194

Taitava Itämeren ötökkäbongari, jolta ei jää ruskomerietanatkaan huomaamatta. Viileiden vesien ystävänä Norja & Länsi-Ruotsi on lähellä sydäntä, mutta tropiikkikin käy mainiosti. Pinnalla kiinnostuksen kohteet löytyvät ulkoilusta, veneilystä ja linnustuksesta.


ILKKA
PADI Master Scuba Diver Trainer
Emergency First Response Instructor

#345253

Ilkka tykkää erityisesti hylyistä. Hyvän hylkysukelluksen tuomaa historian havinaa ja tunnelmaa ei mikään voi voittaa. Kirkkaat vedet tekevät mieheen myös vaikutuksen, oli ne sitten lämpimässä tai kylmässä. Pinnanpäälliset puuhastelut liittyvät ulkoiluun, perhokalastukseen sekä riistanhoitoon.


LENA
PADI IDC Staff Instructor
Emergency First Response Instructor

#396786

Normiarjessa Itämeri on tuttu ja turvallinen elementti, mutta aina kun vaan tilaisuus koittaa, niin nainen karkaa trooppisiin tunnelmiin joko Aasiaan tai Karibialle tai vaihtoehtoisesti Punaiselle Merelle. Normivirkistyssukellustouhun lisäksi myös tekkihommat sun muut sidemountit ja mopot onnistuu hienosti.


JOONAS
PADI Open Water Scuba Instructor
Emergency First Response Instructor

#426581

Joonas viihtyy, kunhan on vettä pään päällä. Laitesukelluksen ohjauksen lisäksi innokkaana (ja taitavana) vapaasukeltajana ja sukelluskalastajana tunnettu Joonas opettaa Aallolla skin diver -kursseja ja antaa mielellään vinkkejä vapaasukellukseen.


HARRI
PADI IDC Staff Instructor
Emergency First Response Instructor
Tec Rec Deep Instructor
Tec Sidemount Instructor

#409355

Harri viihtyy parhaiten lämpimissä, trooppisissa vesissä esimerkiksi Thaimaassa ja Indonesiassa, mutta kyllä sukeltaminen Suomenkin vesistöissä kuivapuku päällä on kivaa. Vapaa-aika kuluu sukeltamisen lisäksi kuntosalilla, lenkkeillessä ja veneillessä.


ANU
PADI Open Water Scuba Instructor
Emergency First Response Instructor

#278459

Anu tutkiskelee vuoron perään Suomen ja Ruotsin vedenalaista maailmaa niin oppilaiden kanssa kuin ilmankin. Veden alle vetää uteliaisuus sekä oppimisen halu. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat hylyt. Muut vapaa-aika kuluu metsissä samoillen ja saaristossa seilaten.


TIMO
PADI Master Scuba Diver Trainer
Emergency First Response Instructor

#446491

Timo nauttii kun on vettä pään päällä, oli se sitten Suomessa tai tropiikissa. Erityisesti Hangon kirkkaat vedet ja hylyt kiinnostavat, mutta ovat ne Thaimaan lämpimät vedet ja korallit tulleet yhtälailla tutuiksi. Sukelluskokemusten jakaminen muiden kanssa on kuin pääsisi veden alle aina uudelleen.


RISTO
PADI IDC Staff Instructor
Emergency First Response Instructor

#419765

Vesi kuin vesi kelpaa Ristolle sukeltamiseen enemmän kuin paremmin. Kotoisat olosuhteet Itämeren aalloista louhosten kautta tuhansien järvien tunnelmiin viehättää vuodesta toiseen - vaikka kyllähän se tropiikkikin kelpaa jos sinne pääsee. Pinnan päällä Risto ei malta olla vedestä kaukana, vaan avovesiuinti ja siihen liittyen triathlon on miehen mielenkiinnon kohteena veneilyn ja vesilläolon lisäksi.


RIIKKA
PADI Open Water Scuba Instructor
Emergency First Response Instructor

#383774

Riikan suosikkeja taustalla näkyvän Porkkalanniemen lisäksi ovat Kaakkois-Aasian lämpimät vedet, värikkäät korallit ja riuttakalat, sekä kaiken maailman ihmeelliset merten öttimönkiäiset.


SONIA
PADI Divemaster
Emergency First Response Instructor

#416916

Sonia rakastaa kirkkaita ja lämpimiä vesiä, mutta kyllä pohjolankin vedet kelpaavat mainiosti. Monipuolinen sukellushistoria ympäri maailman takaa ohjattaville sukeltajille kivoja näkökulmia ja vinkkejä sukeltamiseen mihin päin maailmaa tahansa.


JARI
PADI Divemaster
Emergency First Response Instructor

#443198

Ötökkätutkija on vaihtanut näkökulmaa potkuhaavin varresta pinnan alle. Jari viihtyy kotimaan kirkkaissa järvissä sekä laitteiden kanssa että ilman. Vesiötököiden lisäksi silmää on maisemille ja vedenalaiselle kulttuuriperinnölle. Muihin harrastuksiin kuuluu valokuvaus niin pinnan alla kuin päälläkin sekä metsästys, kalastus ja muu ulkoilu.Varuste.netistä löydät sukellusvarusteita laajan valikoiman. Huomaa, että kaikki mitä tuolla verkkokaupassa näkyy olevan "heti saatavilla" on siis fyysisesti nähtävillä ja hiplattavana täällä meillä Varuste.netissä Konalassa. Jos jotain spessuvermestä tai muuta ei ole juuri tällä hetkellä hyllyssä, niin tilaamme Sinulle haluamasi tuotteet mielellämme myymälään. Sukellusosastomme onkin aikas vaikuttava ja monipuolinen, että tervetulot vaan tutustumaan ja tekemään tarpeellisia hankintoja. Sukellusosastollamme palvelee ja hyörii arkisin (ja joskus lauantaisinkin) Tiina, mutta moni muukin Varuste.netin henkilökunnasta ymmärtää aika paljon noista sukelluskamoista - koska eihän Tiina ole aina töissä - välillä täytyy olla vedessäkin!