Sukelluskoulu Aalto

on PADI sukelluskeskus, joka toimii Varuste.netin alaisuudessa ja -tiloissa Helsingin Konalassa.

Tarjoamme PADI -koulutusjärjestelmän mukaista sukellusopetusta aina sukelluskokeiluista kouluttajatasoon - ja kaikkea siltä väliltä.


Kaikki sukelluskouluttajamme ja oppaamme ovat kokeneita PADI -kouluttajia ja lajin aktiivisia harrastajia omalla vapaa-ajallaan. Meillä kouluttavat ja ohjaavat sukellusammattilaiset tekevät tätä sydämestään ja rakkaudesta lajiin, ja haluamme todella auttaa uuden oppimisessasi ja maksimoida turvallisuutesi, joten tykkäämme pitää sukellusryhmien koot pienenä - ei varmaan haittaa ketään.


Toimintaamme kuuluu sukelluskurssit, kesäkaudella ohjatut päivä- ja viikonloppuretket lähistön vesiin - parin tunnin automatkan päässä Helsingistä löytyy jo kaikenlaista hienoa!


Blogi


Keitä meitä täällä nyt sitten on:
Tässon nyt meidän ydinjengiä - tulet tapaamaan kauden mittaan varmasti myös muitakin Aaltolaisia.

TIINA
PADI Master Scuba Diver Trainer
Emergency First Responder Instructor

#506892


Tiina tykkää kaiken maailman hylkykohteista, niin Hangon- kuin vaikka Ameriikan rannikoilla.Meksikon hienot luolastot vetävät puoleensa, ja sinne on taas päästävä uudelleen ja uudelleen. Pinnan päällä tykkää heppailla, ulkoilla ja kuopsuttaa porkkanamaata.


LEFA
PADI Master Instructor
Emergency First Responder Instructor

#76611


Tuhansien pinnan alla vietettyjen tuntienkin jälkeen Lefa nauttii kirkkaista koralleista ja Meksikon Cenoteista. Suomessa sukelluskohteiden laaja-alainen kartoitus skootterin kyydissä on myös must. Kuivaharrastuksena mopolla rällääminen hiekkamontuilla, sekä musisointi.


NINA
PADI Master Instructor
Emergency First Responder Instructor

#275194


Taitava Itämeren ötökkäbongari, jolta ei jää ruskomerietanatkaan huomaamatta. Viileiden vesien ystävänä Norja & Länsi-Ruotsi on lähellä sydäntä, mutta tropiikkikin käy mainiosti. Pinnalla kiinnostuksen kohteet löytyvät ulkoilusta, veneilystä ja linnustuksesta.


ILKKA
PADI Master Scuba Diver Trainer
Emergency First Response Instructor

#345253


Ilkka tykkää erityisesti hylyistä. Hyvän hylkysukelluksen tuomaa historian havinaa ja tunnelmaa ei mikään voi voittaa. Kirkkaat vedet tekevät mieheen myös vaikutuksen, oli ne sitten lämpimässä tai kylmässä. Pinnanpäälliset puuhastelut liittyvät ulkoiluun, perhokalastukseen sekä riistanhoitoon.


LENA
PADI Master Scuba Diver Trainer
Emergency First Response Instructor

#396786


Normiarjessa Itämeri on tuttu ja turvallinen elementti, mutta aina kun vaan tilaisuus koittaa, niin nainen karkaa trooppisiin tunnelmiin joko Aasiaan tai Karibialle tai vaihtoehtoisesti Punaiselle Merelle. Normivirkistyssukellustouhun lisäksi myös tekkihommat sun muut sidemountit ja mopot onnistuu hienosti.


MIKA
PADI Master Scuba Diver Trainer
Emergency First Response Instructor

#298233


Mika tykkää käytännössä sukeltaa ihan missä vaan vettä löytyy. Suosikkikohteita löytyy niin Itämeren aaltojen alta kuin trooppisemmistakin vesistä. Tyylisuuntauksena sidemount on ollut kova juttu jo muutaman vuoden ajan. Pinnan päällä aktiviteetteihin kuuluu yleinen ulkoilu joko kameran kanssa tai ilman


HANNA
PADI IDC Staff Instructor
Emergency First Response Instructor

#77848


Hannan aika kuluu niin töissä kuin vapaa-ajallakin aaltojen alla milloin muinaisjäännösten tutkimuspuuhissa, milloin ötököitten ja levien sielunelämää selvittäessä. Pinnan päällä viihtyy koiravaljakkopuuhissa sekä metsissä ja tuntureissa ylösalas ravaten milloin geokätköillen, milloin sporttaillen - suksilla tai lenkkareilla.


TOMI
PADI Master Instructor, TecRec Instructor, Tec Trimix instructor
Emergency First Response Instructor

#506939

Tomin sukellusintohimona on luolasukeltaminen Suomen viileissä vesissä. Reilun 15 sukellusvuoden aikana Tomi on ehtinyt kartoittaa maailman meriä ja valokuvamaan niistä muistoja. Mielenpainuvin muisto on vasarahain kohtaaminen silmästä silmään Egyptissä. Tomi on erikoistunut kouluttamaan PADI tekniikkasukelluskursseja. Pinnanpäälliset puuhastelut liittyvät ratsastuskilpailujen järjestämiseen.


HARRI
PADI Open Water Scuba Instructor
Emergency First Response Instructor

#409355


Harri viihtyy parhaiten lämpimissä, trooppisissa vesissä esimerkiksi Thaimaassa ja Indonesiassa, mutta kyllä sukeltaminen Suomenkin vesistöissä kuivapuku päällä on kivaa. Vapaa-aika kuluu sukeltamisen lisäksi kuntosalilla, lenkkeillessä ja veneillessä.


ANU
PADI Open Water Scuba Instructor
Emergency First Response Instructor

#278459


Anu tutkiskelee vuoron perään Suomen ja Ruotsin vedenalaista maailmaa niin oppilaiden kanssa kuin ilmankin. Veden alle vetää uteliaisuus sekä oppimisen halu. Erityisenä kiinnostuksen kohteena ovat hylyt. Muut vapaa-aika kuluu metsissä samoillen ja saaristossa seilaten.


KARI
PADI IDC Staff Instructor
Emergency First Response Instructor

#316587


Kari tykkää sukeltaa. Ei ole niin väliä onko kohteena Suomen järvet, Itämeren hylkykohteet, Egyptin värikkäät riutat tai Thaimaan tropiikki (joka onkin jo lähes toinen koti). Sukeltamisessa kiehtoo edelleen uuden oppiminen ja varsinkin kuvaaminen on viimeisin intohimo jossa riittää paljon opettelemista. Muu vapaa-aika menee koiran kanssa puuhaillessa ja muissa liikuntaharrastuksissa.Sukellustarvikkeita ja -varusteita löydät meiltä varsin laajan valikoiman, huomaa, että kaikki mitä tuolla verkkokaupassa näkyy olevan "heti saatavilla" on siis fyysisesti nähtävillä ja hiplattavana täällä meillä Varuste.netissä Konalassa. Jos jotain spessuvermestä tai muuta ei ole juuri tällä hetkellä hyllyssä, niin tilaamme Sinulle haluamasi tuotteet mielellämme myymälään. Sukellusosastomme onkin aikas vaikuttava ja monipuolinen, että tervetulot vaan tutustumaan ja tekemään tarpeellisia hankintoja. Sukellusosastollamme palvelee ja hyörii arkisin (ja joskus lauantaisinkin) Tiina, mutta moni muukin Varuste.netin henkilökunnasta ymmärtää aika paljon noista sukelluskamoista - koska eihän Tiina ole aina töissä - välillä täytyy olla vedessäkin!