Sukelluskurssit‪»

EFR - ensiapukurssit

Sukelluskoulu Aalto koronaohjeistus

EMERGENCY FIRST RESPONSE -ENSIAPUKOULUTUS

Emergency First Response (EFR)on yksi maailman nopeiten kasvavista ensiapukoulutusjärjestelmistä. EFR on Maailmanlaajuinen organisaatio, 60 000 sertifioitua kouluttajaa ja 50 vuoden kokemushistoria ensiavun opettamisesta.

EFR -kurssien koulutusmateriaalin, kurssisisältöjen ja opetusmenetelmien kehitystyö on jatkuvaa.
Emergency First Response -kurssit ovat hyväksyttyjä maailmanlaajuisesti. Koulutusta on saatavana 175 eri maassa ja materiaalia 24 eri kielellä. Emergency First Response -kurssit noudattavat International Liaison Committee on Resuscitation (ILCOR) kansainvälisen komitean ohjeita elvytykseen ja ensiapuun.

EFR-kurssit ovat hyväksyttyjä ERC (european recuscitation council) toimesta.
EFR-kurssitarjonnan yleistyessä Suomessa, ovat suomalaiset viranomaistahot hyväksyneet ko. kursseja, esimerkkinä Trafi.

KÄYTÄNNÖNLÄHEINEN JA JOUSTAVA KURSSI
Järjestelmä keskittyy kouluttamaan tavallisia ihmisiä ensiaputaitoihin ja antamaan heille itseluottamusta toimia hätätilanteessa. Koulutus toteutetaan stressittömässä ilmapiirissä ja osallistujat saavat harjoitella taitoja tarpeensa mukaan osatakseen auttaa oikeassa hätätilanteessa.

Kurssien sisältö on perusmuotoisesti aina vakio, mutta räätälöimme mielellämme painotuksia ja teemoja erilaisille kurssilaisryhmille sen mukaan, mikä on työyhteisön keskuudessa ilmeisin riski / missä ensiavun antamisen tarve saattaa tulla todennäköisimmin vastaan.

Lisäksi teemme räärälöintejä erilaisille erikoisryhmille, kuten sukeltajille, metsästäjille, pyöräilijöille, kamppailulajien harrastajille, ja lasten kanssa tekemisissä oleville.

Kurssista todistuksena saatava ensiapukortti on voimassa 24 kk kurssin käymisestä. Kurssin voi uudistaa käymällä lyhyen kertauskurssin aina 24 kk välein. Kertauskursseilla kerrataan kaikki tärkeät taidot ja käydään läpi kaikki ensiapuohjeisiin tulleet muutokset. Kertauskursseja voi käydä uudelleen loputtomasti.

Siirry tästä tutustumaan EFR:n kansainvälisiin sivuihin


Rajaa