Tapahtuma- & Kurssikalenteri:
PADI ICE DIVING SPECIALTY

Teoriailta järjestetään perjantaina 16.3.
jääsukellukset järjestetään 17.-18.3.

HUOM: pakkasraja kurssin järkkäämiselle on -10°, eli jos pakkanen huitelee päälle kympin pakkasta koko päivän, niin touhu alkaa olemaan vähän liian vilposaa ollakseen mukavaa.

Miksi ihmeessä osallistuisin jääsukelluskurssille?
Jääsukellus on ainutlaatuista puuhaa, josta pääsee nauttimaan ainoastaan harvat ja valitut. Jääsukellus on todellinen seikkailu!

Jään alainen maailma on aivan erilainen kuin mikään muu näkemäsi: Jääkanneen alla vesi lepää, pääset katsomaan vedeneläviä talvehtimassa ja koska vesi on paikallaan eikä levät kuki, on näkyvyys poikkeuksellisen hyvä.

Jääkannen ihaileminen alhaalta päin, sekä kuplien puhaltelu jään pintaan on hypnoottista katseltavaa.

Ja: Kuinka päheetä on esittää Ice Diver -luokituskorttia etelän resorteissa, kun luokituksia kysellään? Vastaus: erittäin päheetä.

Lue lisää ja ilmoittaudu:
ANNA ITSELLESI JA ITÄMERELLE PARAS LAHJA

Sukeltaja, pysy nesteytettynä ja anna samalla panoksesi Itämeren suojelutyöhön.

Sukelluskoulu Aalto haluaa olla omalta osaltaan mukana jeesaamassa Itämeren tutkimustyötä diilaamalla näitä laadukkaita ja mainioita SIGGin valmistamia juomapulloja, josta jokaisesta myydystä pullosta tilitetään lyhentämättömästi 5€ Helsingin yliopiston Itämeri-tutkimukseen. Lahjoitusvaroilla hankitaan uusia mittauspoijuja, joiden avulla seurataan miten ilmastonmuutos ja rehevöityminen vaikuttavat rannikkoalueiden herkkään ekosysteemiin.

DROPP pyrkii yksinkertaisella konseptillaan mahdollistamaan jokaisen suomalaisen osallistumisen Itämerityöhön, vaikka joka päivä. Yksittäinen panos on pieni, mutta yhdessä valintamme vaikuttavat kauaskantoisesti. DROPP tukee voitollaan Baltic Sea Action Groupin pitkäjänteistä ja tuloksellista Itämerityötä ja tavoitteenamme on saada Itämeri elinkelpoiseksi, pisara pisaralta.

OPI SUKELTAMAAN!
Suunnitelmissa karata auringon lämpöön jouluksi, talvi- tai hiihtolomalla?
Olit ehkä ajatellut, että olisi hauska käydä sukelluskurssi, muttet jaksaisi koko lomaasi käkkiä kuumassa luokkahuoneessa ja hieroa perustaitoja uima-altaassa kun turkoosin sininen meri siintää kimaltaen altaan välittömässä läheisyydessä.

Noh - tähän meillä on ratkaisu. Tule meidän OWD -siirtopaperikurssille, ja opiskellaan suomeksi kurssin sisältö luokkahuoneessamme Konalassa ja hieromme sukellustaitosi sille tasolle uima-altaassa täällä Suomessa. Täytämme yhdessä paperit, joiden kanssa voit matkustaa lomakohteeseesi ja pääset jatkamaan kurssin avovesiosiota suoraan tropiikin kirkkaiden aaltojen alle.

Kysy myös henkilökunnaltamme mahdollisuutta OWD:n teoriaosion suorittamiseen e-learninginä! Opiskelet itsenäisesti ja omien aikataulujesi ehdolla laadukkaan e-learning -materiaalin avulla. Ehdottoman harkittavan arvoinen vaihtoehto tämä.


NITROX Tutuksi
PADI Enriched Air Diver -kurssit rullaavat säännöllisesti.


Miksi ihmeessä sukeltaisin rikastetulla ilmalla?
Ja mitä se rikastettu ilma, eli se nitrox / nitikka / eanx nyt edes oikein on.

Näihin kysymyksiin saat viimeistään erittäin perusteelliset vastaukset kurssillasi, mutta saatatkin jo entuudestaan tietää, että rikastettu ilma on sanan mukaisesti rikastettu hapella. Tavallisen paineilman (samaa ilmaa, jota parhaillaankin todennäköisesti hengität) happipitoisuus on 20,9% - lisäämällä hapen osapainetta seokseen hyödyt merkittävästi mm. pidentämällä pohja-aikojasi sukelluksilla.Tässäpä vaan vielä ihan karttamuodossa, että mitä kaikkea mukavaa sitä onkaan olemassa tässä meidän kurssitarjonnassa.


Seurailkaa ihmeessä meitin Facebook -sivuja ja tietty tätä ajankohtaiosiota, niin pysytte kärryillä, että mitä tuleman pitää: