Sukelluskoulu Aalto tapahtuma- & kurssikalenteri:Lähde kanssamme sukeltamaan Hankoon

Hangon sukellusviikonloppureissut rullaa taas. Valitse itsellesi sopiva ajankohta ja tule kanssamme viettämään kesän paras viikonloppu.
Hanko sukellusviikonloppu - ei sisällä majoitusta.
 
Hanko sukellusviikonloppu - ei sisällä majoitusta.
Captcha$
(11)
Heti saatavilla
Hanko sukelluspäivä
 
Hanko sukelluspäivä
Captcha$
(5)
Heti saatavilla
Opastettu sukellus rannalta
 
Opastettu sukellus rannalta
Captcha$
(2)
Heti saatavilla


OPI SUKELTAMAAN!
Suunnitelmissa karata auringon lämpöön jouluksi, talvi- tai hiihtolomalla?
Olit ehkä ajatellut, että olisi hauska käydä sukelluskurssi, muttet jaksaisi koko lomaasi käkkiä kuumassa luokkahuoneessa ja hieroa perustaitoja uima-altaassa kun turkoosin sininen meri siintää kimaltaen altaan välittömässä läheisyydessä.

Noh - tähän meillä on ratkaisu. Tule meidän OWD -siirtopaperikurssille, ja opiskellaan suomeksi kurssin sisältö luokkahuoneessamme Konalassa ja hieromme sukellustaitosi sille tasolle uima-altaassa täällä Suomessa. Täytämme yhdessä paperit, joiden kanssa voit matkustaa lomakohteeseesi ja pääset jatkamaan kurssin avovesiosiota suoraan tropiikin kirkkaiden aaltojen alle.

Kysy myös henkilökunnaltamme mahdollisuutta OWD:n teoriaosion suorittamiseen e-learninginä! Opiskelet itsenäisesti ja omien aikataulujesi ehdolla laadukkaan e-learning -materiaalin avulla. Ehdottoman harkittavan arvoinen vaihtoehto tämä.
NITROX Tutuksi
PADI Enriched Air Diver -kurssit rullaavat säännöllisesti.


Miksi ihmeessä sukeltaisin rikastetulla ilmalla?
Ja mitä se rikastettu ilma, eli se nitrox / nitikka / eanx nyt edes oikein on.

Näihin kysymyksiin saat viimeistään erittäin perusteelliset vastaukset kurssillasi, mutta saatatkin jo entuudestaan tietää, että rikastettu ilma on sanan mukaisesti rikastettu hapella. Tavallisen paineilman (samaa ilmaa, jota parhaillaankin todennäköisesti hengität) happipitoisuus on 20,9% - lisäämällä hapen osapainetta seokseen hyödyt merkittävästi mm. pidentämällä pohja-aikojasi sukelluksilla.

-17%
PADI Enriched Air Diver (Nitrox)


Tässäpä vaan vielä ihan karttamuodossa, että mitä kaikkea mukavaa sitä onkaan olemassa tässä meidän kurssitarjonnassa.


Seurailkaa ihmeessä meitin Facebook -sivuja ja tietty tätä ajankohtaiosiota, niin pysytte kärryillä, että mitä tuleman pitää: