Sukelluksesta osa-aikainen tai kokopäiväinen työ?

Olet sukeltanut jo tovin, ja sukellustaitosi ovat hioutuneet mallikelpoiseksi. Mielesi halajaa siirtää hyvää eteenpäin ja jakaa sukellustaidon ilosanomaa myös muillekin? Hyvä. Ota seuraava askel, ja kouluttaudu maailman suosituimman sukelluskoulutusorganisaation ammattilaiseksi.

PADI-ammattilaisena voit työskennellä sukellusoppaana ja -kouluttajana niin Suomessa, kuin missä päin maailman kolkkaa tahansa sukellustoimintaa ohjaten ja opettaen.

Ensiaskel kohti PADI-ammattilaisuutta otetaan PADI Divemaster-kurssilla, jossa opettelet kannustavassa ilmapiirissä ohjaamaan luokitettuja sukeltajia ja avustamaan sukelluskoulutustilaisuuksissa. PADI Divemaster Sukelluskoulu Aallolla vastaa muun muassa kertauskurssien pitämisistä, Discover Scuba Diver Leader -lisäkoulutuksen saanut Divemaster ohjaa sukelluskokeiluita ja toimii sukellusoppaana hupisukelluksilla retkillämme ja avustaa sukellusoppilaita ja sukelluskouluttajaa kursseillamme.

PADI Assistant Instructor -kurssilla viemme opettamisen tekniikoita pidemmälle ja harjoittelet kokeneen kouluttajan johdolla teorialuentojen, allasesitysten ja avovesitaitojen pitämistä. PADI Assistant Instructor -kurssilla saat erinomaiset eväät jatkaa kohti PADI Open Water Scuba Instructor -kurssia, jossa avovesiopetustaidot hiotaan timanttisemmaksi, ja valmennetaan kandidaattia kohti kouluttajatutkintotilaisuutta, Instructor Examinationia (IE).

Liity PADI-ammattilaisten perheeseemme, täällä on hyvä olla. Go Pro!

PADI Divemaster (DM)
 
Sukelluskurssit‪»Ammattilaiskurssit - Go Pro!‪»
PADI Divemaster (DM)
850,00 €
Heti saatavilla
PADI Assistant Instructor
 
Sukelluskurssit‪»Ammattilaiskurssit - Go Pro!‪»
PADI Assistant Instructor
650,00 €
Heti saatavilla