Lajit» Sukellus» Sukelluskurssit» Jatkokurssit ja erikoiskurssit»

PADI Search and Recovery Specialty

PADI Search and Recovery Specialty


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Päivämäärä
Sovitaan kurssillesi aikataulu! Avovesiä sopimuksen mukaan, kesällä myös arki-iltaisin!
Vapaana


Etunimi


Sukunimi


Puhelinnumero


Sähköposti


Varusteet kurssisukelluksille?


Päivämäärä: Sovitaan kurssillesi aikataulu! Avovesiä sopimuksen mukaan, kesällä myös arki-iltaisin!
Vapaana


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Opi etsimään ja löytämään tehokkaasti veteen pudonneita esineitä. Harjoittele tehokkaita etsintäkuvioita ja nostosäkin käyttöä painavien esineiden nostamiseksi - ja kuinkas ne solmut sujuvatkaan pinnan alla...

Sitähän sattuu. Porukka pudottelee kamppeitansa veneiden laitojen yli, tavaraa tippuu laiturilta ja joillain vermeitä katoaa jopa sukelluksen aikana taskusta. Jos sinä tai joku tuttusi on koskaan kadottanut mitään mereen/ järveen, niin tiedät, että etsiminen saattaa olla aika haasteellista ja että ilman järjestelmällistä etenemistä löytäminen sameista vesistä voi olla lähes mahdotonta, ellei ole oikein hyvää tuuria.

Järjestelmälliset ja ennakkoon harjoitellut menetelmät kasvattavat mahdollisuuksiasi löytää veteen pudonneita asioita: oli kyseessä pienet esineet (avaimet, korut tms) tai isommat esineet - jotka vaativat nostosäkin käyttöä pinnalle tuontiin, jonka turvallista käyttöä harjoitellaan yhden sukelluksen ajan!

Hauskaa ja hyödyllistä harjoittelua, eihän tätä voi mitenkään muuten tiivistää.

HUOM: täytä ja tulosta tämä terveysselvityslomake ennen osallistumistasi kurssille (PDF)

Kuka voi osallistua:
PADI (Junior) Advanced Open Water Diver joka on vähintää 12 vuotias. Myös PADI (Junior) Open Water Diver, jolla on alla PADI Underwater Navigator -kurssi käytynä voi myös tulla S&R -kurssille.

Mitä kurssiin kuuluu:
Itseopiskeluosio materiaalin kanssa. Itseopiskeluosion jälkeen kokoonnutaan yhteiselle teoriaillalle syventämään tietoutta aiheesta ja tehdään muutamia kuivaharjoituksia.
Teoriaosaaminen tähtää neljään ohjelmantäyteiseen sukellukseen, joissa:

1) Kompassin avulla tehtävät etsintäkuviot. Eri etsintäkuviot erilaisiin skenaarioihin.
2) Kadonneet esineet: harjoiteltujen kuvioiden avulla etsitään pieniä ja suuria kadonneita esineitä.
3) Nostosäkin käyttö suurten tai painavien esineiden nostoon. Myös muita pintaantuontimenetelmiä käsitellään.
4) Etsintä- ja nosto-operaation suunnittelu annettujen ennakkotietojen perusteella hyödyntäen tähän mennessä opittuja tietoja ja taitoja.

Kysy myös mahdollisuutta sukeltaa kurssin avovesiä Hangon reissuillamme:

Hankoviikonloppujen aikataulut tästä

Kenelle tämä kurssi sopii:

Ennakkovaatimus kurssille osallistumiseen on PADI (Jr) Advanced Open Water Diver (tai vastaava luokitus toiselta organisaatiolta) ja vähintään 12 vuoden ikä. Kurssille voidaan myös ottaa mukaan PADI (Jr) Open Water Diver (tai vastaava luokitus toiselta organisaatiolta), jolla on entuudestaan suoritettu Vedenalaisen navigaation ja suunnistuksen erikoiskurssi
Milloin aloitetaan!
Ilmoittaudu kurssille joko verkkokaupan kautta TAI ottamalla yhteyttä info@sukelluskouluaalto.fi tai soittamalla meille. Homma alkaa tulemalla morjenstamaan meikäläisiä ja kuittaamaan mukaansa opiskelumateriaalit. Itseopiskelutehtävien itsenäinen tekeminen ennen varsinaista teoriailtaa antaa sinulle valmiudet saada teoriaillasta enemmän irti, kun olet valmiiksi jo perehtynyt asiatasolla kurssin sisältöön, jolloin teoriaillalla saadaan vahvistettua ja syvennettyä jo oppimaasi.

Mitä sukelluskamoja me käytetään kurssilla?
Omat sukelluskamat täytyy jatkotason kurssin luonteisesti olla mukana. Jos tarvistet kamppeita vuokralle, niin voit tiedustella niitä meiltä edullisempaan kurssilaishintaan. Omana täytyy kuitenkin vähintään olla maski, snorkkeli, (avokanta) räpylät, ja siihen tossut. (Ellei sukella kuiviksella, jossa on itsessään saappaat)

Vuokravarusteluettelomme löydät täältä

Huomioithan että kurssin avovesisukelluksilla tarvittavat varusteet tulee omatoimisesti noutaa Sukelluskoulu Aallolta ennen sovittuja ajankohtia, ja palauttaa sukellusten jälkeen.

Ilmoittautumiset ovat sitovia. Vahvistaaksesi paikkasi on kurssimaksun oltava maksettuna.
Kurssimaksu maksetaan oppimateriaalien noudon yhteydessä.

  • Peruutusehto: 14 vrk.
  • Myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 7vrk ennen kurssin alkua perimme 50 % kurssin hinnasta
  • Jos kurssi peruutetaan myöhemmin kuin 7vrk ennen sovitun aikataulun alkua, perimme koko kurssin hinnan.

Kurssilaisille tulee olla myös oma DAN- tai vastaava sukeltajavakuutus:

https://varuste.net/DAN+sukellusvakuutukset?_tr=11861

Kerrothan meille ilmoittautumisesi yhteydessä DAN-vakuutusnumerosi, kiitos.Master Scuba Diver -luokitus on korkein harrastajasukeltajan 'ei-ammattimainen' luokitus. Kun olet suorittanut Rescue Diver -kurssisi lisäksi 5 erikoiskurssia ja sinulla on vähintään 50 logattua sukellusta, olet oikeutettu hakemaan Master Scuba Diver -luokitusta. Tämä suunnistuksen erikoiskurssi vie sinut yhden askeleen lähemmäksi kohti tätä halutuinta luokitusta! Kysy lisää kouluttajaltasi.


Liitetiedostot
PADI jatkokurssien hallinnollinen lomake.pdf

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki