Lajit» Sukellus» Sukelluskurssit» Jatkokurssit ja erikoiskurssit»

PADI Rescue Diver - Siirtopaperit

PADI Rescue Diver - Siirtopaperit


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Päivämäärä
Järjestämme talviaikaan sinulle/ ryhmällesi kurssin aina sovittaessa.
Vapaana
Maanantai 18.10. klo 17
Vapaana


Sukunimi


Puhelinnumero


Sähköposti


Tarvitsetko vuokravarusteita?Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Paras toteutustapa ulkomaillemänijöille!

Opiskele teoriat ja altaat Suomessa ennen matkaasi ja toteuta avovesiharjoitteet ja -skenaariot lomakohteessa.
Rescue Diver siirtopapereihin kuuluu:

• Rescue Diver kurssimateriaali: kirja sekä dvd (dvd on sinulla lainassa, kirja jää omaksesi).

• Kaksi teoriailtaa- & yksi allasilta
- - testataan kertaalleen tiedot ja taidot. Yhteinen loppukoe ja kokeen sisällön läpikäynti
- - käydään läpi kurssin keskeiset harjoitteet. Harjoittelemme altaassa mm. tajuttoman sukeltajan nostoa, puhalluselvytyksen aloittamista vedessä ja poistamista vedestä. Panikoituneen sukeltajan lähestyminen pinnan alla ja -päällä kuuluu itseoikeutetusti kurssi-illan ohjelmistoon.

Käymällä kanssamme siirtopapereina Rescue Diver -kurssin teoria- ja harjoitteluosion voit mennä jatkamaan kurssia lomakohteeseesi hyvin valmistautuneena, eikä sinun tarvitse tuhlata kullan kalliita lomapäiviä opiskeluun.

HUOM: täytä ja tulosta tämä terveysselvityslomake ennen osallistumistasi kurssille (PDF)HUOM:
Hintamme ei sisällä avovesiosuutta. Avovesiosuus ja mahdolliset muut aiheeseen liittyvät kustannukset tulee kurssilaisen itse sopia vastaanottavan PADI-keskuksen kanssa. Autamme ja konsultoimme mielellämme / ja olemme mielellämme yhteydessä valitsemaanne keskukseen siirtopaperiprosessin aikana varmistaaksemme sinulle jouhevan koulutuskokemuksen myös kohteessa.

* * *
RESCUE DIVER -KURSSI KOKONAISUUDESSAAN:
Sinulla on jo sukelluksen perustaidot hallussa, osaat pitää itsestäsi huolta ja sukeltaa tietoisesti ja turvallisesti. On aika ottaa askel kohti seuraavaa tasoa ja treenata, kuinka pystyisi pitämään sukellustovereista myös entistä parempaa huolta ja käsittelemään omia riskinhallintataitoja.

PADI Rescue Diver -kurssi antaa valmiudet sukeltaa entistäkin turvallisemmin huomioiden sukelluskavereiden turvallisuuden ja -hyvinvoinnin entistäkin paremmin. Opit ennakoimaan ja arvioimaan tilanteita, sekä paikkoja uusin silmin: mahdollisien vaaratilanteiden ja riskien minimoiminen on ehdottomasti kurssin keskeisintä antia.

Rescue Diver -kurssin aihealueet ovat toki vakavat, mutta harjoittelu saa, ja pitää, olla hauskaa. Monet ovat kehuneet RD -kurssia yhdeksi sukellusuransa antoisimmaksi kurssiksi, eikä syyttä. Harjoitukset ovat käytännönläheisiä ja toistoja tulee tärkeimpien hallittavien taitojen osalta monta - kurssilla harjoiteltavat taidot ovat todellakin sellaisia, mitä ei voi liian hyvin osata!

Kurssiin sisältyy:

• Kaksi teoriailtaa

• Yksi allasharjoitusilta keskeisten taitojen treenaamiseen

• Toteutuksesta riippuen joko yksi kokonainen pitkä päivä avovesiharjoituksia TAI avovesijakso jaettuna esim. kahdelle iltapäivälle/ illalle lähikohteilla (päivänvalon salliessa)

Kurssilla opit mm: riskien hallintaa ja -ennaltaehkäisyä, sukelluskohteen arviointia em. näkökulmasta, opit johtamaan- ja organisoimaan hätätilanteita, etsimme simuloidusti kadonnutta sukeltajaa ja harjoittelemme kadonneiden esineiden etsimistä.

Huomaat, että avain onnistumiseen piilee rauhallisuudessa ja järjestelmällisyydessä: STOP - (breathe) - THINK - ACT.

Kurssin ennakkovaatimukset:

• PADI AOWD tai muu vastaava luokitustaso toiselta organisaatiolta

• Vähintään 12 -vuoden ikä

• 24kk tai aiemmin suoritettu EFR / EA 1 / EA 2 -tasoinen kurssi

Suosittelemme mielellämme EFR Emergency First Responder -kurssia, joka sisältää hätäensiavun- sekä ensaivun jatkotoimenpiteet. Keskitymme luonnollisesti kurssilla myös sukellusonnettomuuksiin keskittyvän ensiavun antamiseen.


Kurssilaisille tulee olla myös oma DAN- tai vastaava sukeltajavakuutus:Kerrothan meille ilmoittautumisesi yhteydessä DAN-vakuutusnumerosi, kiitos.

Kurssin kaikki osa-alueet hyväkytysti suorittanut luokitetaan PADI Rescue Diveriksi, josta saa tietenkin kortin kokoelmiinsa myös.

(ja hei - Katso Rescue Diveriin liittyvät hyvät pakettihinnat. Kysy/ buukkaa itsellesi toki laaja Rescue Diver -paketti, johon kuuluu:

- PADI Rescue Diver

- EFR Emergency First Responder

- PADI Emergency Oxygene Provider - hätähapenantokurssi

Oppilailla tulee olla omat laitesukelluksen perusvälineet; maski, snorkkeli, olosuhteisiin sopivat avokantaiset räpylät, neoprentossut sekä hanskat,
sekä oma henkilökohtainen pocket mask.
Muut varusteet ovat vuokrattavissa.

Huomioithan että kurssin allasharjoituksilla sekä avovesisukelluksilla tarvittavat varusteet tulee omatoimisesti noutaa Sukelluskoulu Aallolta ennen sovittuja ajankohtia, ja palauttaa sukellusten jälkeen.


Ilmoittautumiset ovat sitovia. Vahvistaaksesi paikkasi on kurssimaksun oltava maksettuna.
Kurssimaksu maksetaan oppimateriaalien noudon yhteydessä.

  • Peruutusehto: 14 vrk.
  • Myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 7vrk ennen kurssin alkua perimme 50 % kurssin hinnasta
  • Jos kurssi peruutetaan myöhemmin kuin 7vrk ennen sovitun aikataulun alkua, perimme koko kurssin hinnan.

Liitetiedostot
PADI jatkokurssien hallinnollinen lomake.pdf

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki