Lajit‪» Sukellus‪» Sukelluskurssit‪» GUE‪»

GUE Fundamentals

GUE Fundamentals

GUE Fundamentals
GUE Fundamentals
GUE Fundamentals
GUE Fundamentals
GUE Fundamentals
GUE Fundamentals
GUE Fundamentals
GUE Fundamentals
GUE Fundamentals

Hinta
850,00 + toimituskulut
Sis. alv 24 %
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Päivämäärä
Ota yhteyttä kurssipaikan varataksesi.


Sukellusvakuutus / yhtiö ja numero Lisätietoa (pakollinen)
Minulla on sukellusvakuutus. Lisää vakuutusnumero tekstikenttään.

Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Kurssin kouluttajana toimii GUE Fundamentals -, Primer-, Drysuit- ja Doubles -kouluttaja Jarkko Helin.

GUE Fundamentals -kurssi

Fundamentals-kurssi sopii kaikille, jotka haluavat parantaa omaa sukeltamistaan. Olitpa aloitteleva virkistyssukeltaja tai kokeneempi tekniikkasukeltaja, kurssi tarjoaa varmasti haasteita ja opettaa jotain uutta. Jos mielessä on tekniikka- tai luolasukelluskurssille osallistuminen, antaa fundiksen käyminen - ja laadukas harjoittelu fundiksen jälkeen - hyvät edellytykset ko. kurssilla onnistumiseen. Aiempi kokemus ei siis ole tarpeen, mitä aiemmin sukellusurallaan kurssin käy sen parempi.

Kurssilla harjoitellaan mm. nosteenhallintaa, hyvän uintiasennon hakemista, potkuja, peruuttamista, helikopterikäännöksiä, venttiiliharjoituksia, kaasun jakamista jne. Kaikki harjoitukset tehdään nosteen ollessa neutraali. Tiimitoimintaa painotetaan voimakkaasti kurssin aikana.

 

Kurssi kestää neljä päivää, joista yksi päivä käytetään teoriaopintoihin ja kolmena muuna päivänä suoritetaan kuivalla maalla tehtäviä harjoituksia sekä yhteensä 6 kurssisukellusta. Mikäli sinulla on Nitrox-pätevyys, kurssin sukellukset suositellaan sukellettavaksi 32% nitroksilla. Kurssiin kuuluu myös uinti- ja vapaasukellustesti.

Fundamentals-kurssia varten ei tarvitse - tai edes kannata - harjoitella etukäteen. Kurssilla opetetaan oikeat toimintatavat ja myös kerrotaan miksi näin tehdään. Harjoittelun aika on vasta kurssin jälkeen, kun oppilas tietää mitä pitää harjoitella ja miten harjoittelu kannattaa toteuttaa.

Ennakkotietoina tarvitset vain minkä tahansa järjestön suoritetun sukelluskurssin. Kurssin osallistujan tulee olla tupakoimaton. Fundiksen voi suorittaa sinkku- tai tuplapulloilla. Tarkempi kurssikuvaus ja tarvittavat varusteet löytyvät GUEn sivuilta (sivu on englanniksi, kouluttajalta saat tiedot myös suomeksi). Ole yhteydessä kouluttajaan ennen kuin teet varustehankintoja tai jos mikään muu kurssin sisällössä askarruttaa.

Fundis ei ole koe, jota tarvitsisi jännittää, vaan kurssi, jolla opetetaan ja opetellaan uusia asioita.

 

Kurssin hinta sisältää:

• opetuksen

• kaasutäytöt (EANx 32%)

• uimahalli- ja allasmaksut

Kurssimateriaalit on jokaisen osallistujan itse hankittava suoraan GUElta - ohjeet materiaalihankintoihin saat ilmoittauduttuasi kurssille. Kustannuksia oppimateriaalista +kortitusmaksuista tulee n. 95 USD, joka maksetaan GUElle.

Mikä ihmeen GUE?

Global Underwater Explorers (GUE) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka on perustettu halusta turvallisesti tutkia ja suojella vesiympäristöä sekä parantaa sukelluskoulutuksen laatua.

Tietoa järjestöstä, GUEn toiminnasta sekä GUEn järjestämistä kursseista löydät parhaiten GUEn omilta verkkosivuilta https://www.gue.com/ .

GUE-koulutettuja sukeltajia on Suomessa toistaiseksi noin sata. GUE-sukeltajat pitävät yhteyttä GUE Forumin kautta ja GUE Finland Facebook ryhmässä.


Ilmoittautumiset ovat sitovia. Vahvistaaksesi paikkasi on kurssimaksun oltava maksettuna.

  • Peruutusehto: 14 vrk.
  • Myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 7vrk ennen kurssin alkua perimme 50 % kurssin hinnasta
  • Jos kurssi peruutetaan myöhemmin kuin 7vrk ennen sovitun aikataulun alkua, perimme koko kurssin hinnan.

Kommentit
Lisää kommentti

Mielipiteet
29 5

Tuotemerkki