Lajit» Sukellus» Sukelluskurssit» Alkeiskurssit»

PADI Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi siirtopaperein

PADI Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi siirtopaperein


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
pakkaus(ta)PADI Open Water Diver teoriatunnit + allasvuorot

Päivämäärä
Sopimuksen mukaan.
Ei saatavilla
Kysy myös mahdollisuutta päiväkursseihin!
Ei saatavilla
Maanantai 11.10.2021 klo 17
Ei saatavilla
Maanantai 15.11. klo 17.
Vapaana
Maanantai 29.11. klo 17.
Vapaana


Etunimi


Sukunimi


Puhelinnumero


Sähköposti


Arvostelut
Yleisarvosana ()


Tuotteen kuvaus

Olet ehkä lähdössä reissuun, ja mieli palaisi sukeltamaan lämpimissä ja kirkkaissa, turkoosissa vedessä? Älä tuhlaa kallisarvoisia lomapäiviä sukelluksen opiskeluun ja perustaitojen hiomiseen, kun voit tehdä ne täällä kotoisassa Suomessa suomenkielellä, töiden/ opiskelujen/ muun elämän ohessa. Siirtopaperikurssi tarkoittaa sitä, että opiskelet luokkahuoneosuudet ja uima-allasosuudet Suomessa kanssamme, jolloin kurssin loppuun saattamiseksi voit valita minkä tahansa PADI-keskuksen mistä tahansa maailmaa viemään kurssin loppuun saakka avovesisukellusten (4kpl) muodossa. Kurssimme hinta sisältää siis avovesiin valmistavan harjoittelun. Autamme sinua mielellämme sopimaan avovesisukellukset valitsemaasi PADI -sukelluskeskukseen niin halutessasi.

PADI:n "siirtopaperit" ovat voimassa vuoden niihin tehdyistä viimeisistä merkinnöistä.
Kuitenkin jos viimeisen allasvuoron, ja ensimmäisen avovesisukelluksen väliin jää useita kuukausia, niin pääset vielä todennäköisesti kertausaltaalle,
ennen avovesiin sukeltamista.


Laitesukelluksen peruskurssiin (PADI Open Water Diver) -kurssiin kuuluu seuraavat osa-alueet:
1) teoriaosuus: oppikirjan kappaleet 1-5, loppukoe (kuuluu tämän kurssin hintaan: materiaali ja kaksi teoriailtaa)
2) allasharjoitteet, moduulit 1-5 (kuuluu tämän kurssin hintaan - toteutetaan tavallisesti kolmena iltana/ päivänä)
3) avovesisukellukset, 4kpl (nämä teidän tulee sopia ulkomaille, keskukselle, jossa teette kurssin avovedet. Nämä eivät kuulu tämän siirtopaperikurssin hintaan, vaan hinta neljälle sukellukselle on sovittava vastaanottavan sukelluskeskuksen kanssa. Vastaanottava sukelluskeskus vastaa myös sukelluskortin myöntämisestä ja niihin liittyvistä kuluista) Avovesisukelluksiin on tavallisesti varattava vähintään kaksi sukelluspäivää.

Kurssin tarkemman aikataulun näet aina aloituspäivämäärän kohdalla olevan sinisen palleron alta!


PADI Open Water Diver -kurssilla opiskelet kokeneen ja osaavan PADI -sukelluskouluttajan johdolla sukellusteoriaa, sukellustaitoja allasolosuhteissa sekä pääset sukeltamaan myöhemmin avovedessä valitsemassasi kohteessa ja sukelluskoulussa oppimiasi taitoja käyttäen ja yhä paremmaksi hioen.

Peruskurssin hyväksytysti suorittaneet saavat PADI Open Water Diver -luokituksen, joka oikeuttaa sukeltamaan itsenäisesti yhdessä toisen luokitetun sukeltajan kanssa 18 metriin saakka. PADI Open Water Diver -kortti on maailmalla tunnustettu, ja voit tämä kortti lompakossa osallistua missä päin maailmaa sukellusretkille tai vuokrata sukellusvarusteita.

Kurssin hinta sisältää:

• Ennakko-opiskeltavan oppimateriaalin

HUOM! Sovitaan erikseen ajankohta, jolloin tulet oppimateriaaleja noutamaan. Näin varmistamme että paikalla on Sukelluskoulu Aallon henkilökuntaa! Noudathan materiaalin hyvissä ajoin, 2 VIIKKOA ENNEN KURSSISI ALOITUSTAPAAMISTA sukellusosastoltamme, jotta varmistat paikkasi alkavalla kurssilla JA jotta ehdit suorittamaan itseopiskeluosion ennen teoriatapaamistamme) Varaa sopivasti aikaa, kun tulet hakemaan materiaalipakettiasi, niin täytämme yhdessä samalla kurssiin liittyvät paperit.


• Kaksi teoriailtaa luokkatiloissamme

• Kolme allasharjoittelukertaa, jossa harjoitellaan kaikki tarvittava avovesisukelluksiasi ajatellen. Allassukellukset sukelletaan Kirkkonummen Veikkolassa, Sukellus-Areenalla.

• Sukellusvarusteet ja ilmantäytöt kurssin aikana.
• DAN - sukeltajavakuutuksen kurssin ajaksi.

Kurssilla tarvitset seuraavat omat varusteet (katsotaan näitä yhdessä vaikka silloin, kun tulet hakemaan kurssimateriaalisi).

Ao. kamppeet tarvitset ensimmäiselle allaskerrallesi:

- uimapuvun

- pyyhkeen

- oman maskin

- oman snorkkelin

- omat avokantaräpylät

- omat tossut

Sukelluskurssille osallistujan tulee olla:

• Perusterve / normaali terveys

• Ikä 10 vuotta tai vanhempi (PADI JR Open Water Diver, max 12m)

• Kohtuullinen uimataito (200 m sekä 10 min kellunta. Kukin osallistuja esittää uimataidot erillisenä suoritteena kurssin aikana / allasosuuksien alkuvaiheessa)

HUOM: täytä ja tulosta tämä terveysselvityslomake ennen osallistumistasi kurssille (PDF)

Avovedet sittenkin suomessa? Koska täällä suomessa asutaan, suoritamme sukelluskurssin kuivapuvulla. Kuivapuku tuo mukavuutta viileissä vesissä - kun alusta saakka kuivista oppii hyvin käyttämään, niin ei sitä oikein muilla viitti tuonne Itämereen pulahtaakaan. Tulet huomaamaan, että kuivapukusukeltaminen on kohtuullisen yksinkertaista ja ennen kaikkea mukavaa puuhaa. Ota yhteyttä, niin sovimme vielä kuivapukusukeltamiseen liittyvät lisäharjoitteet ja sovimme avovesisukellukset. Alkeiskurssin avovesisukelluksia sukellamme toukokuun alusta n. marraskuun loppuun saakka.

HUOM:Huomasithan kurssipakettimme joka sisältää alkeiskurssin lisäksi myös kuivapukuluokituksen?
PADI Open Water Diver - laitesukelluksen peruskurssi kuivapukuluokituksella (OWD+Dry Suit Specialty)

Huomioithan vielä että kurssin allasvuoroille kouluttajasi tuo tarvitsemasi sukellusvarusteet, mutta kurssin avovesiosuuksille tarvitsemasi varusteet tulee itse noutaa, toimittaa sukelluskohteelle ja palauttaa sukellusten jälkeen Sukelluskoulu Aallolle Konalaan.

Huomioithan että pidämme "alustavia" varauksia voimassa viikon sovitusta ajankohdasta, tämän jälkeen vapautamme paikan muille osallistujille. Ilmoittautumiset ovat sitovia. Vahvistaaksesi paikkasi on kurssimaksun oltava maksettuna. Kurssi maksetaan viimeistään oppimateriaalien noudon yhteydessä.

  • Peruutus- tai aikataulun siirtoehto: 14 vrk.
  • Myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 7vrk ennen kurssin alkua perimme 50 % kurssin hinnasta
  • Jos kurssi peruutetaan myöhemmin kuin 7vrk ennen sovitun aikataulun alkua, perimme koko kurssin hinnan.
  • Kurssin lisäharjoitusallasvuorot tarpeen ja sopimuksen mukaan 80 euroa/vuoro.
  • Mikäli olet ilmoittamassa mukaan Junior-ikäistä sukeltajaa, olethan etukäteen yhteydessä Sukelluskoulu Aallolle, kiitos!

Kommentit
Mikko S. 6.8.2019
Asiantuntevaa koulutusta loistavalla asenteella.
mar...@...fi 22.11.2017
Yleisarvosana
Saimme erittäin hyvän selkeän opastuksen ja koulutuksen PADI: n avoimen sukelluksen koulutukseen. Erittäin suositeltava kaikille, jotka haluavat päästä tähän vedenalaisen ihmeen maailmaan. Mark
Lasse I. 11.5.2017
Yleisarvosana
Paperit kuntoon joustavalla aikataululla ja haluamassa kohteessa loppuun.
Lisää kommentti

Tuotemerkki

Katso myös