DROPP Itämeri -juomapullo 0,6L

DROPP Itämeri -juomapullo 0,6L
DROPP Itämeri -juomapullo 0,6LDROPP Itämeri -juomapullo 0,6L
Hinta
Captcha
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl


Saatavuus
Heti, tuotetta on myymälässämme. Voitte tilata tätä tuotetta maksimissaan vapaana varastossamme olevan määrän.

Varastotilanne

Paino
0.11 kg (Tuotteella voi olla kevyt myyntipakkaus.)

Valmistusmaa
Sveitsi

Tuotteen kuvaus

DROPP ITÄMERI-JUOMAPULLO 0,6 LITRAA

Design Robin Falck ja DROPP. Valmistanut SIGG. 

 

Tuote on valmistettu puristamalla 100% alumiinikiekkoja, minkä ansiosta pullo on saumaton ja kierrätettävä. Sisäpinnassa EcoCare-pinnoite. 

Ei sisällä BPA-yhdisteitä. Ei sovellu kiehuvan veden kuljettamiseen, max lämpötila 40 astetta. 

 

Tue Itämerityötä tällä kauden trendikkäimmällä SIGGin valmistamalla, laadukkaalla juomapullolla. Jokaisesta myydystä pullosta lahjoitetaan 5€ lyhentämättömänä Itämerityöhön. Ei muuten ihan huono diili.

 

DROPP tukee BSAG:n Itämerityötä

BSAG:n keskeisiin tavoitteisiin kuuluu rehevöitymisen vähentäminen, vaarallisten aineiden riskien minimoiminen sekä turvallisen ja puhtaan meriliikenteen takaaminen. BSAG toimii moniulotteisesti ja pyrkii toiminnassaan lisäämään valtiollisten toimijoiden, liike-elämän sekä kansalaisjärjestöjen yhteistyötä. Tavoitteena on hyödyntää eri toimijoiden erityisosaamista siten, että kaikki tekevät sitä mitä parhaiten osaavat. BSAG:n perustajan, Ilkka Herlinin sanojen mukaan:

 

“ensin pitää analysoida ongelma, sitten hakea mukaan ne, joilla on ratkaisuja, olivatpa ne yrityksiä, julkishallinnon toimijoita tai päätöksentekijöitä. Itämeren ongelmat ovat niin moninaiset, että kaikille riittää töitä.”

 

Rehevöitymisen, Itämeren polttavimman ongelman, syyt liittyvät ravinteiden kiertoon. Yksinkertaistettuna ongelma on siinä, että ruuantuotannossa välttämättömät ravinteet fosfori ja typpi ovat joutuneet eri tavoin pois kierrosta ja päätyneet Itämereen ruokkiamaan leväkukintoja.

 

Lahjoitusvarat ohjataankin Helsingin yliopiston Itämeri-tutkimukseen. Lahjoituksilla hankitaan uusia mittauspoijuja, joiden avulla seurataan miten ilmastonmuutos ja rehevöityminen vaikuttavat rannikkoalueiden herkkään ekosysteemiin.

 

Lue lisää: 

www.helsinki.fi/insight/itameri

www.dropp.fi

www.bsag.fi

 

 Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 75 x 215 x 75 mm.

Kommentit


Mielipiteet
10 1

Tuotemerkki

Sukelluskoulu Aalto