Lajit » Koirailu » Vetovyöt » Non-stop Dogwear Trekking Belt »

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Jonna K. 7.7.2020:
Yleisarvosana
Hyvä leveä vyö on miellyttävä päällä.
Aleksi P. 14.6.2020:
Yleisarvosana
Tämä vyö muutti minun juoksukulttuurini. Aivan ehdoton aktiivisille koira juoksun- ja hiihdon harrastajille. Vyön saa tukevasti lantiolle niin että veto ei ota alimpiin nikamiin ja vaurioita selkää (Useimpien vöiden ongelma), ja nivusten kautta vedettävät remmit estävät kovassa käytössä vyön "valumisen" ylöspäin. Ainoana miinuksena on kovassa käytössä (Itsellä Siperianhuskyillä) tahtoo sivuttais kiristys hieman löystyä, mutta sen onneksi saa vauhdissa korjattua.
Mats R. 10.4.2020:
Yleisarvosana
Therese H. 4.3.2020:
Yleisarvosana
Skönt bälte
Ann S. 11.6.2019:
Yleisarvosana
Anuschka D. 26.2.2019:
Yleisarvosana
Nimimerkki Hmmm 28.8.2018:
D-lenkkiä ei ole tässä vyössä suositeltu käyttää suoraan kiinnittämällä hihna siihen.Vaan se on varmistuslenkki eli vedetään hihna lenkin läpi ja kiinnitetään koukkuun. Suosittelen tarkistaan vyön esittelytekstin ettei tämän vyön ostaneet asiakkaat riko vyötä väärällä käyttötavalla..
Asiakaspalvelija Tuija P. vastasi 2.10.2018:
Kiitos huomautuksesta! D-rengas on tosiaan tarkoitettu vain varmistukseksi ja taluttimen varsinainen kiinnitys tulee olla avokoukkuun. Jos talutin asetetaan suoraan D-renkaaseen, sen seurauksena D-rengas voi irrota.