Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Akkulämmitteiset käsineet‪» Nevercold Ontario lämpökäsineet‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Janne F. 11.1.2022
Yleisarvosana
Hyvin lämmittää ja pakkasilla toisten hanskojen alla. Akku tyhjenee itsentänsa jos jättää kytkettynä hanskoihin kiinni. Nopea toimitus ja vaihto pienempiin toimi nopeasti.
Anonyymi 28.12.2021
Yleisarvosana
On niin mukavaa, että voi pitää kädet lämpiminä joko paljain hansikkain tai ulkona lapasilla tai työhansikkailla säästä, tuulesta ja tilaisuudesta riippuen. Hieman kömpelö mansetissa, mutta se on sen arvoista. Toimii hyvin!
Sinikka N. 16.12.2021
Yleisarvosana
Olen iäkäs naisihminen, harrastan ahkerasti ulkoliikuntaa, hiihto on lempilajini. Käteni palelevat herkästi pakkasilla enkä ole löytänyt tarpeeksi lämpimiä käsineitä, joiden kanssa hiihtäminen sujuisi mukavasti. Nyt olen käyttänyt näitä lämpökäsineitä ohuiden nahkarukkasten alla ja kädet ovat pysyneet lämpiminä 10-15 asteen pakkasilla, se on hienoa! En ole kuitenkaan täysin tyytyväinen, sillä sormikkaat istuvat huonosti käsiini. Koko on S 8, kämmenen leveys on sopiva, mutta peukaloissa on mittaa lähes puolet liikaa ja myös etu- ja keskisormi ovat liian pitkät. Kovin kummoiseen näpräilyyn näillä ei pysty. Kalvosin on mielestäni liian tuhti ja ja varsinkin ranteen sisäpuolelle laitettavat akut alkavat hiihtäessä hiukan painaa peukalon tyveä. - Hämmästykseni oli myös suuri, kun käsineistä ilmeni valmistusmaaksi Kiina, vaikka Varustenetin tuotetiedoissa selvästi lukee Saksa. Tämä oli pettymys, sillä yritän parhaani mukaan välttää kiinalaisten tuotteiden hankkimista!
Jimmy H. 6.11.2021
Yleisarvosana
Tuntuu toimivan ihan kohtalaisesti. Melko ohuita niin jos on oikein kylmä niin on pakko käyttää tupla hanskat ja lämmitettävät alushanskoina
myy...@...fi 5.11.2021
Yleisarvosana
Hyvät on
Dan I. 4.10.2021
Yleisarvosana
Käsineitä käytetään nyt muutaman kerran ja ne täyttävät odotukset. Lämmin ja mukava.
Anonyymi 28.4.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 16.4.2021
Yleisarvosana
Passissa oli sormet aina jäässä, mutta nämä poistivat sen ongelman. Sen verran ohuet että ampuminenkin onnistuu. Jos pakkasta on oikein reippaasti, niin rukkaset vielä näiden päälle tulevat tarpeen.
Olli L. 9.4.2021
Yleisarvosana
Kaksi n.55 min sukellusta tehty + 2 asteisessa vedessä ja lämpö on riittänyt täydellä teholla hyvin. Päälihanskana ollut Enluva villasormikas.
Teemu P. 24.3.2021
Yleisarvosana
Toimii motocross hommissa 👌
Anonyymi 9.3.2021
Yleisarvosana
Anonyymi 2.3.2021
Yleisarvosana
Kolme eri säätöä takaa tasaisen lämmön. Kannattaa ottaa pientä kokoa, jotta saa päälle varsinaiset hanskat. Niissä puolestaan huomioitava riittävän löysä ranteen osa, koska akut leventävät lämpökäsineiden ranneosaa. Näitä ei ole suunniteltu tuuleen eikä työntekoon - materiaali pehmeää ja ilmavaa.
Pär B. 27.2.2021
Yleisarvosana
Toimii hyvin! Hyvää kamaa!
Annika R. 10.2.2021
Yleisarvosana
Olen hyvin tyytyväinen käsineisiin, kädet pysyvät hyvin lämpiminä. Tuulisella säällä tarvitaan toki käsineiden päälle jokin tuulelta suojaava esim. rukkanen. Ainoa negatiivinen asia on akkujen pitkä latausaika.
Anonyymi 2.2.2021
Yleisarvosana
Hyvä kun ovat kevyet. Kämmenselkä voisi olla paksumpi, kun käyttää ilman päälikäsinettä
Anonyymi 26.1.2021
Yleisarvosana
Olin pitkään kärsinyt "valkoisista" sormista. Nevercold Ontario lämpökäsineiden myötä on nyt ilo ulkoilla myös kylmillä säillä. Olen todella tyytyväinen.
Keijo K. 22.1.2021
Yleisarvosana
Akkujen kesto vaihtelee, vaatii yleensä kaikessa käytössä päällyssormikkaat, muuten hyvät.
Tommi M. 21.1.2021
Yleisarvosana
Hyvät hanskat alle, ohut kangas päästää tuulen läpi mutta toppa tai työhanska päälle. Reilu koko ja lämpötilan säätö hyvässä paikassa. Akut ranteessa ovat hieman mokkulat mutta ei haittaa paljon. Ehkä lisäakut kannattaisi olla.
Raimo P. 16.1.2021
Yleisarvosana
Leif G. 16.1.2021
Yleisarvosana
Toimii hyvin akunkesto suunnilleen luvattu.
Mika P. 14.12.2020
Yleisarvosana
Lämmitys toimii hyvin ja tasaisesti kaikissa sormissa. Kämmenen selkäpuoli on ohutta, tuulta läpäisevää materiaalia, joten näiden päälle on käytännössä pakko laittaa toiset käsineet. Kokomitoitus on aika väljä, ja lämmitys toimii paremmin kun käsineet ovat tiukat, joten kannattaa valita mieluummin vähän liian pieni kuin liian iso koko.
Riitta V. 12.11.2020
Yleisarvosana
Pyöräillessä kädet pysyvät lämpiminä
Nimimerkki meier 15.4.2017
Valitettavasti akku on todella typerä muotoilu, koska se on helposti rikki