Lajit‪» Ulkoilu‪» Vaatteet‪» Käsineet‪» Akkulämmitteiset käsineet‪» Nevercold Vermont‪»

Arvostelut

Vain tuotteen ostaneet asiakkaat voivat antaa tähtiarvostelun. Arvostelun voi antaa aikaisintaan 14 vrk tuotteen toimituksen jälkeen.
Anonyymi 31.1.2022
Yleisarvosana
Koiran remmin ja flexin kanssa tosi hyvä
Joni L. 5.1.2022
Yleisarvosana
Loistavat. Ei liian paksut, että pystyy hyvin tekemään asioita rukkaset kädessä. Lämmittää hienosti.
Seppo J. 4.1.2022
Yleisarvosana
Erinomainen tuote. Jatkuva käsien palelu on loppunut
Anonyymi 22.12.2021
Yleisarvosana
Olen tyytyväinen, tuote lämmittää kämmenselkään, mutta kun käsiä liikuttelee ja pitää välillä nyrkissä lämpö riittää. Testannut nyt -15 - 20 pakkasissa. Lataus kestää aika pitkään. Toimitus oli todella nopea, siitä iso kiitos. Tuote tuli alle vuorokaudessa.
Jutta M. 22.9.2021
Yleisarvosana
Sairauteni (CRPS) en kestä yhtään kylmää joten nämä hanskat ovat pelastus minulle koko syksyn ja talven! Toimii juuri kuten luvattu, helppo käyttää ja lisäakut varmistaa sen että aina on virtaa.
Mikael W. 26.6.2021
Yleisarvosana
Tarjoaa hyvää lämpöä, mutta valitettavasti siinä on hieman liian ohut / huono eristys kämmentä vasten, esim. Kylmä polkupyörän ohjaustanko tunkeutuu. Pieni koko. Mukaan. Kokemukseni vaatii vähintään yhden normaalia suuremman koon, kaksi, jotta niiden alla voi olla ohuita "vuoria". Akun käyttöikä olisi voinut olla parempi, mutta minulle se toimii hyväksyttävästi joukon ylimääräisiä paristoja vaihdettaessa.
Lars B. 9.2.2021
Yleisarvosana
Käsineet ovat hyviä, mutta niiden akun käyttöikä on liian lyhyt. Valitettavasti ne lämmittävät vain käden ulkopintaa, eivät sisäpuolta, joten sinun on pakko toimia koko ajan!
Anonyymi 2.2.2021
Yleisarvosana
Rukkaset lämpenevät nopeasti, ja ovat valmistettu vahvasta materiaalista, häiritsemättä kuitenkaan käyttöä. Lämpöelementti sijaitsee kämmenselän puolella, esim. lunta kolatessa, kämmenpuoli ja peukalo jäävät viileän puolelle, siinä mielessä eivät ole ihan pro:t, saisi olla laajempi lämpöelementtiosa.
Sandra E. 21.12.2020
Yleisarvosana
Mukavat käsineet, joissa on hyvä lämpö.
Anonyymi 27.3.2020
Yleisarvosana
his...@...fi 17.3.2020
Yleisarvosana
Akut olivat kuolleet eivätkä ottaneet virtaa vastaan eli eivät toimineet lainkaan. Valmistaja ei vastannut puhelimeen eikä tekstiviesteihin. Huono tuote ja huonoa palvelua.
Teppo K. 2.3.2020
Yleisarvosana
Aivan loistavat rukkaset! Mahdollistaa valkosormisuudesta kärsivälle ihmiselle aiemmin täysin mahdottoman ulkoilun talviaikaan! Akun johdotus on vähän heikon oloinen ja vaatii näin ollen aika hellävaraista käsittelyä ladattaessa. Tämä verottaa sen yhden pisteen arvosanasta eli 9/10
Katja H. 25.2.2020
Yleisarvosana
Äärimmäisen helppokäyttöiset. Pitää räpylät lämpösenä niinku pitääkin!
Ville K. 7.1.2020
Yleisarvosana
Ensimmäisen käyttökerran jälkeen tuntuvat ihan hyviltä hanskoilta. Ilman lämmitystä ovat kylmät hanskat.
Seppo Ä. 15.1.2019
Yleisarvosana