Lajit » Sukellus » Sukelluskurssit » Jatkokurssit ja erikoiskurssit »

PADI Dry Suit Diver - kuivapukusukeltaja MERITURVA SPECIAL EDITION


Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.

Määrä
kpl

Päivämäärä
Teoriailta Perjantaina 27.3.2020 klo 17. Allasvuoro Meriturvalla! Täynnä!
Teoriailta Perjantaina 24.4.2020 klo 17. Allasvuoro Meriturvalla! Täynnä!


Etunimi


Sukunimi


Puhelinnumero


Sähköposti


Varusteet kurssisukelluksille?Saatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus


ERIKOISKURSSI ERIKOISLAATUISEN HYVISSÄ OLOISSA!
(tapahtuman kuvat Meriturvan sivuilta, kuvalähde http://www.meriturva.fi/fi/kuvagalleria/sukellus/1281)

Tervetuloa opiskelemaan kuivapukusukellusta hyvässä seurassa hyvin puittein. Tämän Special Edition -kurssin aikataulu menee seuraavasti:

ENNEN KURSSIVIIKONLOPPUA
Kurssimateriaalin voit noutaa mahdollisimman hyvissä ajoin myymälästämme, ja samalla voidaan katsoa sinulle sopivan kokoinen kuivapuku, jos tarvitset kurssin ajaksi sellaisen vuokralle. Kurssimateriaali on oltava läpikäytynä, kirjan tehtävät tehtynä ja DVD katsottuna ennen saapumista kurssille.

Kurssin teoriailta pidetään täällä Konalassa, Varuste.net:in tiloissa, Sukelluskoulu Aallon luokkatilassa, talon kolmannessa kerroksessa,
jonne löydät helpoiten talon edestä katsoen kulman taakse oikealle, ensimmäinen lasiovi, ja raput yläkertaan.

LAUANTAI
Tapaamme Lauantaiaamuna Lohjan Meriturvalla, jossa käymme läpi itseopiskeluosion tehtävät ja tutustumme kuivapukusukeltamiseen tarkemmin kouluttajajohtoisen luennoinnin, esimerkkien ja keskustelun kautta. Ohjelmaan kuuluu myös perustiedot ja harjoitteet liittyen kuivapuvun huoltoon ja hyvään ylläpitoon, ja tutustumme myös muihin kuivissukellukseen liittyvään varusteistoon.

Sukellamme kurssin harjoituksia lauantaina Lohjan Meriturvan käsittämättömän upeassa altaassa. Loppubriiffin jälkeen pakkaamme kamat ja menemme lepäämään seuraavaa päivää varten.

HUOM! Kelivarauksella!

SUNNUNTAI
Tapaamme sukelluskohteella klo 10.00. Ajo-ohjeet ja tarkat koordinaatit lähetämme kullekin kurssiosallistujille lähempänä tapahtumaa, kun on suurin piirtein sää selvillä. Porkkalanniemi tai Iso-Melkuttimen erämaajärvi ovat hyvät vaihtoehdot.

Sunnuntaina sukellamme kaksi sukellusta, joiden aikana saadaan hyödynnettyä ja sovellettua taitoja, joita olemme harjoitelleet edellisenä päivänä Meriturvassa.

Lähtämme ilmoittautuneille vielä erillisen infokirjeen tarkempine aikatauluineen sähköpostitse.

Lämpimästi tervetuloa - tällä konseptilla ei ihan joka päivä pääse kurssittautumaan!

- - - - - - - - - -

Erikoiskurssi perehdyttää kuivapuvulla sukeltamiseen.


Suomen vedet ovat aivan ainutlaatuiset - täällä monesta harhakäsityksistä huolimatta on ihan järjettömän paljon nähtävää: Itämeremme ainutlaatuiset puuhylyt, kirkkaita lähdepohjaisia järviä, jännittäviä ja jopa värikkäitäkin meren eliöitä ja järven asukkaita.


Toki - suurin osa vuodesta vetemme ovat tropiikkia viileämmät, se nyt on selvää, kun täällä Pohjolassa asutaan. Kuten monessa muussakin lajissa, kunnolliset, ympäristöön sopivat varusteet tekevät harrastamisesta nautinnollista, mukavaa ja ennen kaikkea turvallista - sama pätee toki myös sukelluksessakin.


Märkäpuvun ja kuivapuvun erot ovat yksinkertaisuudessaan siinä, että kuivapuku pitää sinut ja alla olevat vaatteesi (kerrasto, alushaalari tmv) kuivana, ja sukelluksen jälkeen pääset makkaranpaistoon ja kaakaon nauttimiseen kuivin nahoin, toisin kuin märkäpuvussa konsanaan. Tässä piilee ratkaiseva ero lämpömukavuudessa varsinkin toiselle sukellukselle lähdettäessä: kuiva, lämmin aluspukeutuminen ei ole päästänyt sinua jäähtymään yhtä lailla, kuin se, että olisit päässyt tekemisiin viileän veden ja -ilman kanssa.


Kuivapuvulla sukeltaminen ei ole vaikeaa. Todellakaan. Se on vain hieman erilaista kuin märkkäri, jos siihen on tottunut. Kurssilla harjoittelemme kuivapuvun käyttöä, tutustumme venttiileitten toimintaan ja opimme hallitsemaan puvun sisällä olevaa kaasua. Harjoittelemme myös kuivapukuun liittyviä mahdollisia ongelmatilanteita ja niiden välitöntä ratkaisua.


Osallistumisvaatimukset:

- Vähintään sukelluksen peruskurssi käytynä (PADI Open Water / OWD jr tai vastaava)

- Vähintään 10 -vuoden ikä

- Omat sukelluksen perusvälineet; maski,snorkkeli, avokantaräpylät, sekä hanskat.

Muut varusteet vuokrattavissa kurssin sukelluksille.


Kurssiin sisältyy:

• Oppimateriaali itseopiskeluun ja teoriaopetuksen tueksi

• Teoriailta, jossa tutustumme erilaisiin kuivapukumalleihin ja -materiaaleihin, ja tutkimme kuivapuvun rakennetta ja perehdymme perushuoltoon

• Allastreeni -ilta, jossa laitamme teorian käytäntöön, treenaamme pukukaasun hallintaa, puvun venttiileiden toimintaa, mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisua ja keskitymme erityisesti nosteenhallinnan harjoituksiin.

• Kaksi avovesisukellusta, jossa syvennämme altaalla opittua ja otetaan kuivapuku sukeltamalla haltuun.

• Kaikille kurssin hyväksytysti suorittaneille PADI Dry Suit Diver -luokitus kortteineen.

Lataa tästä terveysselvityslomake sukelluksia varten, jos et ole aikaisemmin meille tällaista jättänyt. (PDF)

Kuivapukusukeltaminen avaa uuden maailman ja paljon uusia mahdollisuuksia maailmanluokan sukelluskohteissa: Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Islannissa... Jopa Punainen Meri talvisaikaan alkaa houkutella pukemaan ylle kuivarin mieluummin kuin märkkärin. Sukeltaminen voi olla aikas upeaa, vaikka ei kokonaan kastuisikaan!


Master Scuba Diver -luokitus on korkein harrastajasukeltajan 'ei-ammattimainen' luokitus. Kun olet suorittanut Rescue Diver -kurssisi lisäksi 5 erikoiskurssia ja sinulla on vähintään 50 logattua sukellusta, olet oikeutettu hakemaan Mater Scuba Diver -luokitusta. Tämä kuivapuku -erikoiskurssi vie sinut yhden askeleen lähemmäksi kohti tätä halutuinta luokitusta! Kysy lisää kouluttajaltasi.Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki