Lajit» Sukellus» Sukelluskurssit» Jatkokurssit ja erikoiskurssit»

PADI Enriched Air Diver -verkkokurssi

PADI Enriched Air Diver -verkkokurssi

PADI Enriched Air Diver -verkkokurssi

Hinta
Captcha$ + toimituskulut
Tästä tuotteesta ei anneta alennusta VIP-asiakkaille.


Määrä
kpl


Etunimi


Sukunimi


Puhelinnumero


Sähköposti


Vapaana


Saatavuus
Heti

Varastotilanne ja saapuvat


Tuotteen kuvaus

Tervetuloa rikastetun ilman verkkokurssille!

Miten tämä homma menee?
Saat käyttöösi PADI:n oppimisympäristössä verkkomateriaalin, jota itseopiskelemalla ja tehtäviä tekemällä saat omaksuttua kaiken, mitä sinun tulee tietää rikastetulla ilmalla sukeltamisesta. Materiaalissa on tekstiä, kuvaa, videota ja tehtäviä.

Ilmoittautuessasi kurssille saat meiltä viimeistään seuraavaan arkipäivän kuluessa henkilökohtaisen koodin, jolla pääset kirjautumaan oppimisalustalle ja jatko-ohjeet.

Käytyäsi verkkokurssin järjestämme tapaamisen Sukelluskoulu Aallon tiloissa Konalassa, jossa yhdessä kouluttajan kanssa harjoitellaan kaasujen analysointia, tutustutaan seoskaasutäyttöasemaan ja tehdään pari harjoitusta. n. reilu kahden tunnin mittainen tapaaminen päättyy juhlallisiin kurssin päätösmenoihin. Kurssin päätöstapaaminen sovitaan sopivaan ajankohtaan kurssilaisten kanssa erikseen sähköpostitse.

Verkko-opiskelumateriaali on saatavilla englanniksi (ja lisäksi kiinaksi, hollanniksi, ranskaksi, saksaksi, italiaksi, japaniksi, koreaksi ja espanjaksi, jos näistä jokin kieli on enkkua mielekkäämpi)

Lähiopetusosuus/ livetapaaminen on mahdollista järjestää suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Joten vaikka jännittäisi tuo englanninkielinen materiaali, tukea ja selvennystä ja asioiden vahvistamista on saatavilla omalla kielellä lähitapaamisen aikana.

No mutta.
Miksi ihmeessä sukeltaisin rikastetulla ilmalla?

Ja mitä se rikastettu ilma, eli se nitrox / nitikka / eanx nyt edes oikein on.

Näihin kysymyksiin saat viimeistään erittäin perusteelliset vastaukset kurssillasi, mutta saatatkin jo entuudestaan tietää, että rikastettu ilma on sanan mukaisesti rikastettu hapella. Tavallisen paineilman (samaa ilmaa, jota parhaillaankin todennäköisesti hengität) happipitoisuus on n. 20,9% - lisäämällä hapen osapainetta seokseen hyödyt merkittävästi mm. pidentämällä pohja-aikojasi sukelluksilla.

Kurssi toteutetaan teoriakurssina, johon sisältyy itseopiskeluosio ja yksi teoriailta, jossa käydään läpi tarkemmin rikastetulla ilmalla sukeltamista, perehdytään rikastetun ilman kiistattomiin hyötyihin kuin myös riskeihin, harjoitellaan kaasun analysointia, kaasusäiliön merkintää ja tutustutaan rikastetun ilman tuottamismenetelmiin. Kurssilla hyödynnämme opittuja tietoja erilaisin harjoitustehtävin, joissa käytämme esimerkkiarvoina eri vahvuisia kaasuseoksia.

Kurssin hyväksytyn suorituksen jälkeen sinulle myönnetään PADI Enriched Air Diver -luokitus, joka oikeuttaa sukeltamaan 21-40% Nitroxilla, täytättämään kyseisissä rajoissa olevia kaasuja säiliöihisi ja ostamaan/ sukeltamaan Nitroxilla missä päin maailmaa oletkaan liikkeessä.

Lataa tästä terveysselvityslomake sukelluksia varten, jos et ole aikaisemmin meille tällaista jättänyt. (PDF)


Osallistumisvaatimukset:

- Olet luokitettu sukeltaja (Vähintään PADI Open Water (jr) tai vastaava)

- Olet vähintään 12 -vuotias, ja koet, että pystyt omaksumaan kurssilla opetettavaa tietoa.

- Huomioithan että kurssin mahdollisille avovesisukelluksille tulee oppilaiden noutaa itse tarpeelliset vuokravarusteet, toimittaa ne sukelluskohteelle, ja palauttaa sukellusten jälkeen Sukelluskoulu Aallolle.

HUOM: täytä ja tulosta tämä terveysselvityslomake ennen osallistumistasi kurssille (PDF)Avovesisukelluksille osallistuvilta myös
voimassa oleva DAN-tai vastaava sukeltajavakuutus.

Helpoiten DAN-vakuutuksen saat täältä:

https://varuste.net/DAN+sukellusvakuutukset?_tr=11861

Kerrothan meille vielä ilmoittautuessasi DAN-vakutuusnumerosi, niin lisäämme sen oppilastietohin, kiitos.

Kurssin hintaan kuuluu:

• Opiskelumateriaalit, joiden ennakkonoudosta täältä Sukelluskoulu Aallolta sovitaan erikseen

• Teoriailta

• Lopputentti

• Hyväksytysti kurssin suorittaneille PADI Enriched Air -sukellusluokitus /+kortti.Master Scuba Diver -luokitus on korkein harrastajasukeltajan 'ei-ammattimainen' luokitus. Kun olet suorittanut Rescue Diver -kurssisi lisäksi 5 erikoiskurssia ja sinulla on vähintään 50 logattua sukellusta, olet oikeutettu hakemaan Master Scuba Diver -luokitusta. Tämä rikastetun ilman erikoiskurssi vie sinut yhden askeleen lähemmäksi kohti tätä halutuinta luokitusta! Kysy lisää kouluttajaltasi.


Ilmoittautumiset ovat sitovia. Vahvistaaksesi paikkasi on kurssimaksun oltava maksettuna.
Kurssimaksu maksetaan oppimateriaalien noudon yhteydessä, tai ennakkoon verkossa.

Lähetämme vielä ilmoittautumisesi jälkeen infokirjeen kurssia koskien sähköpostiisi.

  • Peruutusehto: 14 vrk.
  • Myöhemmin kuin 14 vuorokautta mutta viimeistään 7vrk ennen kurssin alkua perimme 50 % kurssin hinnasta
  • Jos kurssi peruutetaan myöhemmin kuin 7vrk ennen sovitun aikataulun alkua, perimme koko kurssin hinnan.

Liitetiedostot
PADI jatkokurssien hallinnollinen lomake.pdf

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki