GoogleMapsin karttalinkki kohteelle

OTANIEMEN ALLASHARJOITTELUTILA

Kivimiehentie 2

Huom: Kehä 1:sen tietyömaa kehittyy ja muuttuu jatkuvasti, joten ennalta ajattelemasi reitti autoillen saattaa vaatia soveltamista tilanteesta riippuen. Tämä tiedoksi, jottei tarvitse hätääntyä:)

Käytössämme oleva Otaniemen allastila sijaitsee Espoon Otaniemessä osoitteessa Kivimiehentie 2. Paikka on vanha pelastusopiston kiinteistö harjoittelualtaineen -nykyään tiloissa toimii Forenomin hotelli ja kellarikerroksessa sukellus- ja vuokrasaunakyttöön tuunattu tila.

Allas on mitoiltaan n. 4x10m, syvyyttä altaassa löytyy portaittain 1.2m, 4m, 6m.

Autot voitte parkkeerata Forenomin isolle parkkipaikalle, ja altaalle pääset myös erinomaisen hyvin julkisilla. Metrolla kannattaa jäädä joko Otaniemessä tai Keilaniemessä, ja busseilla pääsee myös todella hyvin holleille.

HUOM Koskien parkkipaikkoja: Tarkista parkkiksella, mihin kohtaan pysäköit, sillä etuosa on Espoon Kaupungin ruutuja ja loput Forenomin parkkipaikkoja. Parkkiruudut on hienosti ohjeistettu parkkipaikalla kyltein kunhan muistatte vaan katsoa mihin autonne laitatte, nottei tule sanomista!TAKAISIN KAIKKIIN SUKELLUSKOHTEISIIN