Lajit » Vaellus » Rinkat, reput, kassit » Tarvikkeet » Tietokonesuojat »

Savotta ALC Pro 16"


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 10.55 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Vihreä
Vihreä

Toimitusaika arviolta 7 - 21 vrk.

Myymälä (Konala) hyllyssä 0 kpl
Netistä toimitettavissa 0 kpl


Saatavuus
Arviolta 7 - 21 vrk tilauksesta. Arvion luotettavuus on melko hyvä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Savotta paransi aikaisempaa ”läpyskäänsä” ja teikivät kunnollisen suojan kovempaan käyttöön. Nimestä löytyy ”Pro” siksi, että tuote on tehty ns. ”MIL-SPEC” -tuotteeksi. ALC PRO 16″ (Army Laptop Cover Pro 16”) on siis tehty samoista materiaaleista ja samalla ammattitaidolla, kuin Suomen puolustusvoimien varusteet. Tässä on siis vihdoin kenttäkelpoinen läppärin/tabletin suojakuori, joka kestää runtua vähän enemmänkin.

ALC Pro soveltuu erityisesti vaativille käyttäjille, jotka arvostavat laitteitaan ja haluavat suojata niitä kovemmassakin menossa unohtamatta silti tyylikkyyttä. Suojaavana rakenteena toimivat molemmin puolin asennetut umpisolumuovipehmusteet ja eteenimuovilevyt. Suojalevyt on sijoitettu ALC Pro:n sisäpuolella oleviin taskuihin, josta ne voi tarvittaessa vaihtaa vaikka teräslevyihin, jos pelkää joutuvansa luotisateeseen.

Laukun sisäpinta on tehty pehmeämmästä 150D Polyesteristä, joka hellii laitettasi naarmimatta näyttöä. Suuaukon tarpeettoman jykevän vetoketjun yllä olevat kantokahvat ( 2kpl ) ovat riittävän leveät (32cm) jotta niistä saa kiinni vaikka rukkaset kourassa. Kahvat on kiinnitetty 1000D Cordura-kankaaseen molle trensseillä, jonka vetolujuus on yli 100kg. ALC Pro:n sivuilta löytyvät teräksiset O-kiinnikkeet lisävarusteena saatavaa olkahihnaa varten. Etupuolella on lisätaskujen kiinnittämiseksi molle kujasto (10×4), sekä velcro tarrapaikka (2,5cm x 14cm ) nimilapulle tai merkeille.

ALC Pro:n takapuolelle teimme slim-fit taskun muistitikuille ja muulle pikkutavaralle, eikä taskua tehty verkosta, vaan 1000D Cordurasta tämäkin. Tuote on siis herkullinen ja pakkohankinta kaikille, jotka yhtään näiden päälle mitään ymmärtävät!
  • Koko: 16” (43cm x 31,5cm)
  • Sisä mitat: 40,5 x 29,5 x 2cm
  • Materiaalit: 1000D Cordura PUR pinnoitte, Sisäpinta 105D Polyesteri, Nylon nauhat.
  • Vetoketjut: 8mm spiraaliketju, kaksi vedintä
  • Suojaranka: 1,7 mm Eteenimuovilevy / 6mm umpisolumuovi
  • PALS kujasto: Etupuolella: Leveys 10, korkeus 4
  • Kiinnityspisteet: 2kpl 20mm O-kiinnityslenkki, teräs

Tuotteen koko pakattuna tai myyntipakkauksen koko on arviolta 430 x 315 x 35 mm.

Paino
0.9 kg

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki