Lajit » Sukellus » Märkäpuvut » Vesiurheiluun »

Rip Curl Dawn Patrol 5/3 Back Zip Steamer


Hinta
Captcha€tai osamaksulla alkaen 16.03 €/kk + toimituskulut

Määrä
kpl

Väri
Black

Koko
(valitse)
(valitse)
S
MS
M
MT
LS
L
LT
XL
XXLSaatavuus
Tuote ei ole myynnissä tällä hetkellä.

Varastotilanne
Haluan ilmoituksen, kun tuotetta tulee lisää varastoon

Tuotteen kuvaus
Rip Curlin Dawn Patrol Back Zip on kestävä ja muutenkin todella kunnollinen, takavetskarillinen 5/3mm märkkäri loistavalla hinta-laatusuhteella!

Rinnassa ja selässä on sitä Ripin laadukkainta, erittäin joustavaa ja kevyttä E5-neopreeniä, ns. action paneleissa, ja muualla puvussa on käytetty uutta Thermoflex-neopreeniä (yhdistelmä Freeflexiä ja Thermo Liningia), joka pitää lämpöisenä. Selkäpuolella on E5-neopreenin lisäksi flash- ja mesh-vuori suojaamassa munuaisia tuulelta.

Saumat on kolmenkertaisesti liimatut ja tuplatikatut sokealla ompeleella, eli tikkaus ei mene koko kankaan läpi. Näin saadaan pidettyä jousto ja vedenpitävyys maksimissa. Teippaukset ovat samoin joustavaa ja mukavaa E5 -teippiä.
Puvussa on sillä tavalla fiksusti suunnitellut kaksi flash lining -kerrosta, että puku päästää veden valumaan ulos todella hyvin, jonka ansiosta puku on sieltä lämpimimmästä ja mukavimmasta päästä!

Kainalot sekä olkapaneelit ovat saumattomat ja ompeleettomat parhaan mahdollisen joustavuuden ja liikkuvuuden takaamiseksi. Kovaa rasitusta ottavat kohdat puvusta on erikseen teipatut kestävyyden takaamiseksi.

Puvusta löytyy myös mesh skin -paneelit, jotka imailevat auringon lämpöä itseensä ja sillä tavalla vähentävät tuulen aiheuttamaa vilua. Selkäpuolella taas on Batwing-systeemi, eli selän ja selkävetoketjun väliin tulee kaistale kangasta vähentämään puvun vuotoa ja veden turhaa liikkumista puvussa.

Takana oikean lapaluun tietämillä on pieni jemmatasku Batwing-kankaan ja vetskarin välisessä tilassa ja kauluksessa velcro-suikale varmistamaan kiinnitys.

Ominaisuudet

Materiaali: Neopreeni
  • E5-neopreeniä rinnassa ja selässä
  • 3/4 E4 Thermoflex -neopreeniä muualla puvussa
  • Selkäosan paneeli E5 Flash Lining
  • 3/4 E5 -teippaukset

Ripcurl märkäpukujen kokotaulukko


Paksuus
5 mm

Sukupuoli
Miehet

Takuuaika
12 kk

Kommentit
Lisää kommentti

Tuotemerkki