Sukellus » Kurssit »

- AWARE Hanko: Dive Against Debris! 27.5.2017

AWARE Hanko: Dive Against Debris! 27.5.2017
AWARE Hanko: Dive Against Debris! 27.5.2017AWARE Hanko: Dive Against Debris! 27.5.2017
Hinta
Captcha

Määrä
kpl

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti


Saatavuus
Heti

Tuotteen kuvaus
KUTSU / ILMOITTAUTUMINEN

Sukelluskoulu Aalto ja Varuste.net yhdessä Hangon Matkailutoimiston kanssa järkkää merenpuhdistustempauksen lauantaina 27.5.2017.

Tervetuloa keväiseen Hankoon, Itäsataman laitamille katsomaan ja tuomaan esille sen, mikä on jo parin vuoden ajan ollut poissa silmistä poissa mielestä.

Tapahtumaan on tervetulleet kaikki Itämerimieliset ihmiset, niin sukeltajat kuin sukeltamattomat. Kaikki sankoin joukoin paikalle!

Tapahtuman ideana on, että yhteisen kokoontumisen ja tapahtumaohjeistuksen jälkeen sukeltajat siirtyvät satama-altaaseen (ohjeistuksen mukaiselle alueelle) ja etsivät sovitun ajan roskia ja muuta pohjalla lojuvaa, hylättyä roipetta.

Pintahenkilökunnan tärkeä tehtävä olisi nostaa sukeltajien satama-altaan reunalle tuomaa roipetta ja olla mukana tekemässä inventaariota, jonka raportoimme maailmanlaajuiseen Project AWARE:n tietopankkiin. Raportointi käsittää löydetyt esineet / roskat, niiden painon ja lukumäärän. Hangon tapahtumassa kerätyt roippeet päätyvät yhtenä osana maailmanlaajuista tilastoa siitä, kuinka paljon meristämme on pystytty nostamaan ylös sinne kuulumatonta kamaa! Mieletön juttu, ole siis mukana osana tätä suurta mertensuojeluliikettä!

Ja mikä parasta: Mukana menossa on myös Tvärminnen Eläintieteellinen Asema, joka esittelee mm. yllättäviäkin roskaavia tekijöitä, mitä ei tulisi itse mieleenkään, jota kaikki teemme - ihan esimerkiksi kotikylppärissä! Huhu liikkuu jo, että nähtävillä olisi myös kilkkiakvaario, jossa pääsette katselemaan tuota Itämeren suurinta äyriäistä touhuissansa: siinä mielessä keskeinen elukka, että se elää nimenomaan pohjalla, johon kaikki tuottamamme ryönä laskeutuu...

Toivomme tapahtumaan ilmoittautumisia, jotta osaamme varautua tarvittavalla määrällä "siivousvälineitä". Osallistu tapahtumaan "ostamalla" tämä tuote (ja jättämällä nimitiedot ja meiliyhteytesi) - lähetämme sähköpostiisi vielä erillisen tapahtumainfopaketin lähempänä tapahtumaa.

HUOM kaikki nälkäiset: Tapahtumapaikan yhteydessä oleva Ravintola Origo tarjoilee herkullista keittolounasta ystävälliseen 6 € hintaan kaikille tapahtumaan osallistuville.

Muistathan ilmoittautua myös sivuillamme, niin osaamme lähettää sinulle ennen tapahtumaa tarkemman infopaketin.
Kiitos & Lämpimästi tervetuloa!

Toivottaa,
Sukelluskoulu Aalto, Varuste.net, Hangon Matkailutoimisto, Hanko Diving, Tvärminnen Eläintieteellinen AsemaKommentit
Lisää kommentti ...

Tuotemerkki

Sukelluskoulu Aalto